Bristot Bio 100% Biologische bonen

Bristot Bio is een 100% biologische koffiemelange die past bij de horeca ondernemer die een 100% biologische Italiaanse espresso koffie aan zijn klanten wilt serveren, en kiest voor en gezondere en meer natuurlijke levensstijl.

De biologische teelt garandeert de consument een kwalitatief hoogwaardig product, iets wat tot uiting door zijn buitengewone organoleptische eigenschappen. Deze natuurlijke ontwikkeling in de schaduw van de weelderige bossen, welke een ideale habitat is voor planten en wilde dieren maakt dit een vitale, natuurlijke bijdrage aan het in leven houden van het ecosysteem. Een unieke en onmiskenbare aromatische smaak, welke zich laat inspireren door een oude wereld, van de aarde en van de
natuurlijke goedheid van de vruchten.

Bristot BIO koffiebonen

Bristot Rainforest bonen

Bristot Rainforest is een matig sterke espresso met aroma’s van verse bloemen, citrus en een hint van vanille. Deze ecologisch verantwoorde espresso koffie met een chocoladenasmaak bevat Braziliaanse en Midden-Amerikaanse Arabica koffiebonen, geteeld in de Rainforest Alliance Certified TM Koffieplantages.

De blend van Bristot Rainforrest bestaat uit Arabicabonen die uit Midden-Amerika en Brasilië komen, de Robusta’s komen uit Afrika. Alle koffiebonen worden geteeld op plantages die het “Rainforest Alliance Certificaat” hebben.

Rainforest Alliance is een keurmerk voor eerlijke handel en milieu voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Daarnaast beschermt het mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn.

Bristot Rainforest koffiebonen

Bristot Tiziano 1919 bonen

De Bristot Tiziano 1919 Riserva Domenico Bristot is een matig sterke en zeer exclusieve Italiaanse espresso, alleen verkrijgbaar in 2-kiloblikken, speciaal voor de Horeca. Deze Bristot Tiziano 1919 is met recht de top-melange in de “Luxury range” van Bristot koffie. De espresso bonen kenmerken zich door een prachtige donkere crema en een fruitige smaak met een lichte chocolade twist.

Bij de Bristot Tiziano 1919 is de toevoeging van 15% Robustabonen van essentieel belang voor het in evenwicht brengen van de gevoelige aroma’s. De gebruikte Arabica koffiebonen komen uit Midden- en Zuid-Amerika. Deze luxury-blend wordt direct na het roosteren ingepakt onder een beschermde atmosfeer in de zeer exclusieve 2 kilo blikken. Dit is overigens de herschepping van de branding waarmee het voor de oprichter, Domenico Bristot, in 1919 allemaal mee begon.

Bristot Tiziano 1919 bonen

Bristot Sublime bonen

Bristot Sublime arabica gourmet is een delicate 100% Arabica gourmet blend met Arabica-koffiebonen van de beste plantages uit het Caribische gebied, Midden-Amerika en van plantages uit het Braziliaanse hooggebergte maken deze Bristot Sublime tot een elegante en unieke Italiaanse espresso. Een evenwichtige blend met een perfecte balans van aroma, zuurgraad en body. Zoet en delicaat met een intense smaak van de cacao verenigt met zachte tonen van gedroogd fruit.

Bristot Sublime koffiebonen

Bristot Tiziano bonen

Bristot Tiziano qualità superiore is een superieure kwaliteitskoffie in de “Luxury range” met een selectie van de Braziliaanse Santos met niet alleen de beste Arabica-soorten uit Midden- en Zuid-Amerika, maar ook Afrikaanse en Indiase koffiebonen. De Bristot Tiziano is een luxe Italiaanse espresso koffie met een heerlijk aroma en een chocoladeafdronk. Laat u overtuigen door deze unieke Bristot koffie en ervaar een perfect uitgebalanceerde Italiaanse espresso.

Bristot Tiziano koffiebonen

Bristot Speciale bonen

De Bristot Speciale is een matig sterke espresso koffie met een nootachtig aroma, de zo typische nootachtige toon van Bristot koffie. Met lichte tonen van citrus en een chocoladenasmaak. Met Arabica koffiebonen uit Zuid- en Midden-Amerika samen met geselecteerde Robusta koffiebonen uit Afrika. De Robusta bonen geven deze blend haar intense, romige, volle smaak en de mooie marmerachtige cremalaag.

Deze Bristot Speciale espresso bonen zijn bovendien in 2004 uitgeroepen als prijs/prestatiewinnaar door het Duitse blad “Guten Rat”.

Bristot Speciale koffiebonen

Bristot Decaffe ESE Serving

De Bristot Decaffe ESE Serving voor de Cafeïnevrije espresso van Bristot. De Bristot Decaffe Cafeïnevrije Ese heeft een zachte nootachtige smaak en een prachtige cremalaag.

Deze Bristot cafeïnevrije Ese’s hebben een heerlijk vol aroma. De Robusta koffiebonen geven deze Cafeïnevrije Bristot koffie extra kracht.

Decafe ese serving

Bristot Espresso Blu capsules

Bristot espresso Blu capsules voor professionele espressomachines compatibel met Lavazza Blue systeem

Bristot 100% Arabica Blu capsules, een zoete en delicate blend, maar toch levendig en een opmerkelijke structuur. Donkere cacao-tonen met kruidige en tabaknuances en een chocolade nasmaak.

Bristot Cremy Blu capsules Een blend met een intense, romige, volle body smaak. Een espresso met tonen van citrus, een chocoladeachtige nasmaak en een hint van geroosterd brood.

Bristot 100% Arabica Lungo Blu capsules Natuurlijk en gewassen Midden-Amerikaans Arabica bonen worden geselecteerd om te produceren sterke koffie met langdurig aromatisch kwaliteiten die aangenaam rijp fruit presenteren en vanille sensaties.

Bristot Decafe Blu capsules Een koffie blend van cafeïnevrije Arabica en Robusta bonen, voor een espresso met een rijk aroma en een intense smaak, ideaal op elk moment van de dag.

Bristot koffie capsule lavazza blue