SINGLE ORIGIN BONEN
BRISTOT BRASILE
Alta Mogiana is een van de meest traditionele koffiestreken in Brazilië, en het is wereldwijd bekend voor het produceren van een uitstekende kwaliteit koffie, uniek in zijn zoetheid met en perfecte balans tussen de body en zuurgraad.
Aroma: nootachtig.
Zuurgraad: lage en fijne zuren.
Body: medium.
Smaak: zacht en sterk met een vleugje chocolade en noten.
Inhoud: Bonen 225 gram
Bristot Ethiopia
De Indiase Mysore “Plantation A” koffie komt uit de Karnatak regio van Zuid-West-India en wordt geteeld op een hoogte van 1200-1300 meter boven de zeespiegel. De “Plantation A” verwijst naar het feit van de hoogste graad van het natte Indiase verwerkte proces.
Aroma: hint van Indische specerijen en wierook, peper en bloemen.
Zuurgraad: medium.
Body: vol.
Smaak: zoet, delicate smaak van chocolade en specerijen.
Inhoud: Bonen 225 gram
Bristot India
Gelegen op ongeveer 1900 meter boven zeeniveau tussen de savanne en een meer, de rijke vulkanische bodem van de regio Sidamo is ideaal voor de groeiende koffieplanten. De koffiebonen worden met de hand geplukt en wordt verwerkt op een traditionele nat proces en vervolgens gedroogd in houten bakken met een gaasbodem.
Aroma: intens bloemige aroma’s van jasmijn met citroenachtig en bergamot smaken.
Zuurgraad: middelhoog.
Body: rijk en vol.
Smaak: goed in balans met citrus en tonen van kruiden en wijn.
Inhoud: Bonen 225 gram
Bristot Santo Domingo
De Santo Domingo Barahona AA wordt algemeen beschouwd als de mooiste premium gourmet koffie van de Dominicaanse Republiek. Het warme oceaan klimaat op de Dominicaanse Republiek is uniek voor alle andere koffie groeiende regio’s in Amerika. De koffiebonen hebben een kenmerkende smaak als gevolg van de kalksteen en granieten bergen bodems.
Aroma: cacao en tabak.
Zuurgraad: medium-laag.
Body: vol.
Smaak: zoet, romig met hints van walnoten en amandelen.
Inhoud: Bonen 225 gram
SINGLE ORIGIN BONEN
BRASILE
Alta Mogiana is een van de meest traditionele koffiestreken in Brazilië, en het is wereldwijd bekend voor het produceren van een uitstekende kwaliteit koffie, uniek in zijn zoetheid met en perfecte balans tussen de body en zuurgraad.
Aroma: nootachtig.
Zuurgraad: lage en fijne zuren.
Body: medium.
Smaak: zacht en sterk met een vleugje chocolade en noten.
Inhoud: Bonen 225 gram
Ethiopia
De Indiase Mysore “Plantation A” koffie komt uit de Karnatak regio van Zuid-West-India en wordt geteeld op een hoogte van 1200-1300 meter boven de zeespiegel. De “Plantation A” verwijst naar het feit van de hoogste graad van het natte Indiase verwerkte proces.
Aroma: hint van Indische specerijen en wierook, peper en bloemen.
Zuurgraad: medium.
Body: vol.
Smaak: zoet, delicate smaak van chocolade en specerijen.
Inhoud: Bonen 225 gram
India
Gelegen op ongeveer 1900 meter boven zeeniveau tussen de savanne en een meer, de rijke vulkanische bodem van de regio Sidamo is ideaal voor de groeiende koffieplanten. De koffiebonen worden met de hand geplukt en wordt verwerkt op een traditionele nat proces en vervolgens gedroogd in houten bakken met een gaasbodem.
Aroma: intens bloemige aroma’s van jasmijn met citroenachtig en bergamot smaken.
Zuurgraad: middelhoog.
Body: rijk en vol.
Smaak: goed in balans met citrus en tonen van kruiden en wijn.
Inhoud: Bonen 225 gram
Santo Domingo
De Santo Domingo Barahona AA wordt algemeen beschouwd als de mooiste premium gourmet koffie van de Dominicaanse Republiek. Het warme oceaan klimaat op de Dominicaanse Republiek is uniek voor alle andere koffie groeiende regio’s in Amerika. De koffiebonen hebben een kenmerkende smaak als gevolg van de kalksteen en granieten bergen bodems.
Aroma: cacao en tabak.
Zuurgraad: medium-laag.
Body: vol.
Smaak: zoet, romig met hints van walnoten en amandelen.
Inhoud: Bonen 225 gram